Поддръжка и сервиз - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu
Телефонни централи, Телефонни апарати, GSM гейтуеи, Дорфони, GSM Key

Content

Поддръжка и сервиз

        Една от основните дейности на Теленова ООД е извършване на пълна техническа поддръжка, администриране и обслужване на телефонни централи от различни производители - Platan, Mitel (Aastra), Panasonic, Philips, Free PBX и др. Ние предлагаме гъвкави и удобни за клиента схеми както на абонаментно обслужване с договор, така и без договорни отношения - на повикване при необходимост. Тази дейност се осъществява не само за София, но и за клиенти от цялата страна без значение от географското им местоположение. Поддръжката се извършва дистанционно от сервиза на Теленова ООД и на място при телефонната централа на клиента от технически специалист на фирмата или доверен местен сервиз. За да реагираме бързо на проблемите на нашите клиенти, ние поддържаме на склад широк набор от резервни части, модули и аксесоари за телефонни централи, включително и оборотни съоръжения, които предоставяме на клиента за временно ползване до отстраняване на повредата.
        Ние знаем колко важни са днес комуникациите за бизнеса и гарантираме, че вашата телефонна централа няма да спре да работи и вашите клиенти ще могат да се свържат с Вас когато пожелаят. 

        Вашето мнение за нашата работа е от много голямо значение за нас. Във връзка с това, ако желаете, можете да изтеглите настоящата Анкетна карта и да ни я изпратете попълнена на нашия мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Как работим?

Поддръжка и сервиз

Пълна техническа поддръжка, администриране и обслужване на телефонни централи от различни производители ...
Platan
Mitel LogoAAstra
Geka Telecom
Alpha Tech
Teledex
Telematrix
Logo Yealink

Теленова ООД

Създадена през 2003г., от технически и търговски специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит в телекомуникациите и информационните технологии, Теленова ООД е ориентирана към предоставяне на ефективни решения при изграждане на конвенционални, хибридни и IP телекомуникационни системи - телефонни централи.
Дейноста на Теленова ООД основно е насочена към внос, дистрибуция, продажба, инсталиране и техническа поддръжка на телефонни централи (и аксесоари към тях), GSM gateway, хотелски телефонни апарати и към проектиране, изграждане и техническа поддръжка на структурни кабелни системи, телефонни инсталации и компютърни мрежи.
Предлаганите телефонни централи от Теленова, както и цялата ни гама продукти са ориентирани към осигуряването на оптимални решения за комуникацията на клиентите. Без значение от големината и дейността на компанията Ви, от първостепенно значение за успешната работа в корпоративна среда е отличният синхрон между отделните телекомуникационни компоненти, който гарантирано ще бъде осигурен ако се възполвате от иноватовните ни решения за избор на качествени телефонни централи, устройства за gsm gateway, услуги за ip телефония - IP телефон и т.н.
Печелившият подход в бизнеса и бъдещите изисквания за разрастването му са пряко свързани с адаптирането към динамичните промени в предаването, приемането и обработката на информация. В тази връзка изборът на подходяща, за конкретните нужди, система за телекомуникация - телефонна централа е от изключително значение за конкурентоспособността в съвременната бизнес среда.
Посредством използването на телефонни централи от висок клас подържащи широк набор от функции, като - редуване на линиите, конферентна връзка, пренасочване на обажданията, централен телефонен указател, check in и check out, интегрирани гласови приложения и др., освен значителното повишане на ефективността в работата, ще бъде налице и пълна прозрачност при комуникациите на фирмата - вече наложило се, (и невъзможно за изпълнение без наличието на телефонна централа !) като задължително изискване в големите световни компании.
Влизайки в страницата "Продукти" ще може детайлно да се запознаете с предлаганите от фирмата ни комплексно оборудване за кол център , модели телефонни централи, gsm gateway, телефонни апарати, gsm контролери и много други. В страниците на отделните продукти - примерно за моделите телефонни централи, освен снимковият материал и основната информация за конкретната телефонна централа, може да бъде изтеглен и файл с подробно описание на функциите и таблици за капацитети им.

Вход или Регистрация