Platan - работата е удоволствие! - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu

Content

Breadcrumb

Platan - работата е удоволствие!

Вече 9 години работим с полския производител Platan - най-доброто качество/цена за хибридни IP телефонни централи на пазара. Вече имаме инсталирани над 600 броя, няма повреди, производителят е много гъвкав и приема всякакви съвети за надграждане на системите си. Работим чудесно и клиентите са доволни.
Миналата седмица открихме обаче и бира със същото име, само че чешка. Това не е чудно, защото на доста от славянските езици Платан означава чинар. Опитахме я, много ни хареса (както повечето чешки бири), а играта на думи ни инспирира за пролетна промоция (вижте началната ни страница).Platan-ber

Ето повече инфо и за бирата Платан:
Platan е класически Чешки лагер, златист на цвят, с типичен малцов аромат, средна горчивина и плътна пяна. Бирата Platan е получила името си от алеята с чинари, водеща до пивоварната. Бирата е била толкова успешна, че е станала знакова за Пивоварната Protivin. Оттогава се взима решението за името на бирата, а листото на чинара става официалното лого на пивоварната. Технологията и рецептурата за производството й са останали непроменени от миналото досега – все още се използват 3 вида хмел и 2 вида малц.

Platan-beer2
Здраве и наздраве от екипа на Теленова.

Вход или Регистрация