Galaxy Fold ще се появи на 26 април и ще е рекордно скъп - близо - 2000$ - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu

Content

Breadcrumb

Galaxy Fold ще се появи на 26 април и ще е рекордно скъп - близо - 2000$

Източник - списание Hicomm

 

Първият смартфон, който бе представен от Samsung по време на днешния Unpacked, бе дългоочакваният Galaxy Fold. Устройството е първото със сгъваем дисплей на корейската компания и изобщо на пазара, макар че в края на миналата година такъв модел представи китайската компания Royole. Смартфонът ще се появи официално в търговската мрежа в САЩ на 26 април, а цената му ще започва от 1980 долара. Обавена е поддръжка от операторите AT&T и T-Mobile.
рещу тази сума потребителите ще получат смартфон с два дисплея, който може да се използва едновременно и като телефон, и като таблет. Устройството ще има версии с поддръжка на LTE и 5G мрежи, което също е новост. От Samsung се похвалиха специално с пантите за сгъване на дисплея на Galaxy Fold. Освен висока издръжливост и дълъг експлоатационен живот те ще могат да допринесат и за индивидуалността на телефона, защото потребителят ще може да избира между различни цветове.
Сред храктеристиките откриваме 512GB памет, 7nm процесор и 12GB RAM. Батерията е двойна и с капацитет 4380 mAh. По време на демонстрацията бе показан и интерфейсът, който е специално адаптиран за сгъваемия екран. Така например собственикът на смартфона ще може да отвори дадено приложение на малкия 4.58-инчов основен дисплей (840 x 1960) и след това при нужда ще може да продължи работата си от същото място на големия 7.3-инчов панел (1536 x 2152 пиксела).
Смартфонът има 6 камери. Предната е двойна с 10МР+8МР сензори, а основната включва 16MP сензор с ултра широкоъгълна оптика, 12MP основен сензор с променлива бленда и OIS и 12MP сензор с 2х телефото оптика и стабилизация. Над предния дисплей е добавена и още една 10МР камера. В края на презентацията бе обявено, че в пакета на Galaxy Fold ще има и допълнителни аксесоари. Със сигурност към устройството ще бъдат приложени безжични слушалки, а на различните пазари вероятно ще има и други екстри.

Вход или Регистрация