Новини - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu

Content

Breadcrumb

Mitel (Aastra) 6940

Mitel (Aastra) 6940 Флагманския SIP телефон от „аксесоарната“ серия 69хх,
предлага се и модификация 6940t произведен от антибактериална пластмаса

- 7” (800x480 pixel) цветен LCD Touch Display
– 2 гигабитови Ethernet порта;
– широколентов високоговорител с микрофон
– чрез Bluetooth 4.1 донгъл – интеграция с мобилен телефон, Bluetooth безжична „хендсет“ слушалка;
– чрез WLAN адаптер може да се свърже с WiFi мрежа;
– поддръжка на аналогова жична и EHS слушалка за глава;
– поддържа USB слушалки за глава;
– поддръжка на до 3 допълнителни модула М695;
– Mitel Hi-Q Audio Technology;

 

 

Изнесен офис за един работен ден (5)

Здравейте приятели и партньори,

Тъй като много ни хареса последния ни изнесен офис, който беше на 21.07.2022 в хижа Еделвайс на Витоша, та решихме да го повторим. Ще се разхладим отново в полите на любимата ни планина. Уважаеми клиенти и партньори, извиняваме се предварително за известното неудобство, но на 04.08.2022 г. офисът ни ще е затворен. За спешни въпроси ни търсете на мобилните телефони. Благодарим за разбирането!

Екипът на Теленова :)

Прочети още: Изнесен офис за един работен ден (5)

Изнесен офис за един работен ден (4)

И тази година се придържаме към традицията ни да работим извън офиса в някой от горещите летни дни. Този път ще се разхладим на високо в планината и отиваме на Витоша в хижа Еделвайс. Уважаеми клиенти и партньори, извиняваме се предварително за известното неудобство, но на 21.07.2022 г. офисът ни ще е затворен. За спешни въпроси ни търсете на мобилните телефони. Благодарим за разбирането!

Екипът на Теленова :)

Прочети още: Изнесен офис за един работен ден (4)

Разширяваме екипа

От 01.06.2022г. назначихме нов млад служител, етнически българин от Босилеград. Добре дошъл! Желаем лесна и бърза адаптация и много успехи :) 

Теленова бе одобрена за грантова схема

По програмата на министерство на икономиката за преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат  от пандемията COVID-19 по АДБФП BG16RFOP002-2.073-8653-C01  , финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, процедура:Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ и стабилност на работните места, Теленова беше одобрена за максималната стойност от 10 000 лв

Изнесен офис за един работен ден (2)

В годините превърнахме в нещо като традиция в някой от горещите августовски дни да работим извън офиса. Днес ще сме на Витоша, ще изберем някоя хижа, ще си следим мейловете и ще сме пренасочили офисните телефони към мобилните ни. Уважаеми клиенти и партньори, извиняваме се за известното неудобство, но на 7.08.2020 г. офисът ни ще е затворен. За спешни въпроси ни търсете на мобилните телефони. Благодарим за разбирането, хубаво лято желаем!

Работа в извънредно положение

 

Уважаеми клиенти,

Въпреки извънредната ситуация, ние в Теленова ООД не спираме да работим, при спазване на всички обявени изисквания.

Имате нужда от телекомуникационно оборудване - офисът ни работи всеки ден от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 часа. Пишете ни онлайн тук или позвънете за съдействие!

Извършват се доставки с куриер!

Имайки предвид, че повечето от Вас „пренесоха“ офисите си вкъщи, можем да пренасочим Вашите офис телефони към мобилните Ви номера само за няколко минути. 

Вашето IP решение е при нас!

Може би най-старият IP телефон в БГ!

# probably#oldest#IPset След ревизията в нашия офис намерихме едно съкровище - IP телефон от 2001 г., производство на несъществуващата вече фирма Nortel. Както се вижда от надписа на кутията - произведен е в Австралия, слушалката - в САЩ, "крачката" - в Мексико, а френското ръководство за експлоатация - в Канада. Само кабелите са от Китай! Уникално!

Прочети още: Може би най-старият IP телефон в БГ!

30.04. - неработен ден за Теленова ООД

Уважаеми клиенти и партньори. С Ваше позволение, офисът на Теленова ООД ще остане затворен и на 30.04.2019 г.
Моля, ако имате спешни неща да ги свършим сега или да ги оставим за след Гергьовден.
Благодарим за разбирането и желаем весело посрещане на светлите празници.

Platan - работата е удоволствие!

Вече 9 години работим с полския производител Platan - най-доброто качество/цена за хибридни IP телефонни централи на пазара. Вече имаме инсталирани над 600 броя, няма повреди, производителят е много гъвкав и приема всякакви съвети за надграждане на системите си. Работим чудесно и клиентите са доволни.
Миналата седмица открихме обаче и бира със същото име, само че чешка. Това не е чудно, защото на доста от славянските езици Платан означава чинар. Опитахме я, много ни хареса (както повечето чешки бири), а играта на думи ни инспирира за пролетна промоция (вижте началната ни страница).Platan-ber

Ето повече инфо и за бирата Платан:
Platan е класически Чешки лагер, златист на цвят, с типичен малцов аромат, средна горчивина и плътна пяна. Бирата Platan е получила името си от алеята с чинари, водеща до пивоварната. Бирата е била толкова успешна, че е станала знакова за Пивоварната Protivin. Оттогава се взима решението за името на бирата, а листото на чинара става официалното лого на пивоварната. Технологията и рецептурата за производството й са останали непроменени от миналото досега – все още се използват 3 вида хмел и 2 вида малц.

Platan-beer2
Здраве и наздраве от екипа на Теленова.

Вход или Регистрация