Новини - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu

Content

Breadcrumb

Изнесен офис за един работен ден (2)

В годините превърнахме в нещо като традиция в някой от горещите августовски дни да работим извън офиса. Днес ще сме на Витоша, ще изберем някоя хижа, ще си следим мейловете и ще сме пренасочили офисните телефони към мобилните ни. Уважаеми клиенти и партньори, извиняваме се за известното неудобство, но на 7.08.2020 г. офисът ни ще е затворен. За спешни въпроси ни търсете на мобилните телефони. Благодарим за разбирането, хубаво лято желаем!

Работа в извънредно положение

 

Уважаеми клиенти,

Въпреки извънредната ситуация, ние в Теленова ООД не спираме да работим, при спазване на всички обявени изисквания.

Имате нужда от телекомуникационно оборудване - офисът ни работи всеки ден от понеделник до петък, от 9 до 17 часа. Пишете ни онлайн тук или позвънете за съдействие!

Извършват се доставки с куриер!

Имайки предвид, че повечето от Вас „пренесоха“ офисите си вкъщи, можем да пренасочим Вашите офис телефони към мобилните Ви номера само за няколко минути. 

Вашето IP решение е при нас!

Може би най-старият IP телефон в БГ!

# probably#oldest#IPset След ревизията в нашия офис намерихме едно съкровище - IP телефон от 2001 г., производство на несъществуващата вече фирма Nortel. Както се вижда от надписа на кутията - произведен е в Австралия, слушалката - в САЩ, "крачката" - в Мексико, а френското ръководство за експлоатация - в Канада. Само кабелите са от Китай! Уникално!

Прочети още: Може би най-старият IP телефон в БГ!

30.04. - неработен ден за Теленова ООД

Уважаеми клиенти и партньори. С Ваше позволение, офисът на Теленова ООД ще остане затворен и на 30.04.2019 г.
Моля, ако имате спешни неща да ги свършим сега или да ги оставим за след Гергьовден.
Благодарим за разбирането и желаем весело посрещане на светлите празници.

Platan - работата е удоволствие!

Вече 9 години работим с полския производител Platan - най-доброто качество/цена за хибридни IP телефонни централи на пазара. Вече имаме инсталирани над 600 броя, няма повреди, производителят е много гъвкав и приема всякакви съвети за надграждане на системите си. Работим чудесно и клиентите са доволни.
Миналата седмица открихме обаче и бира със същото име, само че чешка. Това не е чудно, защото на доста от славянските езици Платан означава чинар. Опитахме я, много ни хареса (както повечето чешки бири), а играта на думи ни инспирира за пролетна промоция (вижте началната ни страница).Platan-ber

Ето повече инфо и за бирата Платан:
Platan е класически Чешки лагер, златист на цвят, с типичен малцов аромат, средна горчивина и плътна пяна. Бирата Platan е получила името си от алеята с чинари, водеща до пивоварната. Бирата е била толкова успешна, че е станала знакова за Пивоварната Protivin. Оттогава се взима решението за името на бирата, а листото на чинара става официалното лого на пивоварната. Технологията и рецептурата за производството й са останали непроменени от миналото досега – все още се използват 3 вида хмел и 2 вида малц.

Platan-beer2
Здраве и наздраве от екипа на Теленова.

Честита Баба Марта!

Екипът на Теленова желае на всички свои клиенти и партньори много здраве и професионални успехи.
Този предимно български празник нека Ви зареди с пролетно настроение, усмивки и позитивизъм.
Мартеницата, известна също като мартинка, марта, мартичка, гадалушка, кичилка, е обредна украса от усукани конци, които се слагат на 1 март за здраве. Мартеницата е малко украшение, изработва се предимно от вълнена или памучна прежда в два основни цвята ­– бяла и червена, с което българите се закичват всяка година на 1 март – празника Баба Марта. Номинирана от България, Македония, Молдова и Румъния и вписана в представителния списък на ЮНЕСКО за елементи на нематериалното културно наследство на човечеството.
С мартеници се закичват и в българските етнически територии, останали в пределите на съседните страни – Западните покрайнини, Република Македония (наричана мартинка), Северна Гърция (марти) и областите Голо Бърдо и Преспа в Албания (моняк).[2] Като цяло мартеницата е позната на по-голямата част от населението на Балканите, но главно българите са успели да я превърнат в предмет с обредно-художествена стойност, който с годините добива все по-голямо значение, като се вписва в културния живот на страната.

Честито Рождество и успешна 2019 г.

Уважаеми клиенти и партньори. Поздравяваме Ви с настъпването на 2019-та година. Нека бъде здрава, мирна и успешна за Вас и Вашите начинания. Ние знаем, че за да сме това, което сме, основната причина сте Вие и ще се стремим през новата година да поддържаме доверието Ви пак.
Успех!

Работни дни до края на годината

Уважаеми клиенти и партньори, уведомяваме ви, че до края на годината ще работим както следва:
- почиваме всички официално обявени почивни дни (а именно - от 22.12 до 26.12. включително, както и на 29.12 и 30.12)
- на 27.12 и 28.12.2018 г. ще работим на дежурен принцип, т.е в намален състав
- на 31.12.2018 г. няма да работим.
Новата 2019 г. ще започнем с нормално работно време на 02.01.2019 г.
Желаем весели празници на всички, да сте здрави и много нови успехи през идната година.

СПЕЦИАЛНО ДЕКЕМВРИЙСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ПЛАТАН И ТЕЛЕНОВА!

Следващото предложение важи за клиенти, които вече са закупили телефонна централа Platan Proxima или Libra.
Уважаеми дами и господа, ние от Теленова ценим високо това, че сте наши клиенти и винаги искаме да помагаме на Вашия бизнес. В тясна връзка с производителя на Вашата централа, полската компания Платан, измислихме и Ви предлагаме облекчен вариант да надстроите Вашата система с полезни функции или IP абонати и канали.
Предлагаме Ви безплатен тестов период за произволно избрани от Вас лицензи за Вашата централа. Времето за проби е до края на Декември тази година. Ако през това време продуктът, който тествате Ви хареса, можете да го закупите на специална цена с -15% отстъпка.
Лицензите за тестване ще са единични бройки, а тези които желаете да закупите – неограничен брой. Може да тествате лицензи, които не сте закупували досега, но и такива, които вече ползвате (например имате 2 IP абоната, поръчвате лиценз за още 2, за да включите още 1 или 2 SIP телефона, виждате дали така е добре и ги закупувате или отказвате). Временните лицензи за тест ще престанат да са валидни на 31.12.2018 г. Повече информация за промоцията може да получите като ни се обадите или пишете.
Весели празници.

Вход или Регистрация