Новини - ТЕЛЕНОВА ООД | Телефонни Централи | Цялостни Телекомуникационни Решения

Bulgarian (BG)English (UK)
Menu

Content

Breadcrumb

Честито Рождество и успешна 2019 г.

Уважаеми клиенти и партньори. Поздравяваме Ви с настъпването на 2019-та година. Нека бъде здрава, мирна и успешна за Вас и Вашите начинания. Ние знаем, че за да сме това, което сме, основната причина сте Вие и ще се стремим през новата година да поддържаме доверието Ви пак.
Успех!

Работни дни до края на годината

Уважаеми клиенти и партньори, уведомяваме ви, че до края на годината ще работим както следва:
- почиваме всички официално обявени почивни дни (а именно - от 22.12 до 26.12. включително, както и на 29.12 и 30.12)
- на 27.12 и 28.12.2018 г. ще работим на дежурен принцип, т.е в намален състав
- на 31.12.2018 г. няма да работим.
Новата 2019 г. ще започнем с нормално работно време на 02.01.2019 г.
Желаем весели празници на всички, да сте здрави и много нови успехи през идната година.

СПЕЦИАЛНО ДЕКЕМВРИЙСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ПЛАТАН И ТЕЛЕНОВА!

Следващото предложение важи за клиенти, които вече са закупили телефонна централа Platan Proxima или Libra.
Уважаеми дами и господа, ние от Теленова ценим високо това, че сте наши клиенти и винаги искаме да помагаме на Вашия бизнес. В тясна връзка с производителя на Вашата централа, полската компания Платан, измислихме и Ви предлагаме облекчен вариант да надстроите Вашата система с полезни функции или IP абонати и канали.
Предлагаме Ви безплатен тестов период за произволно избрани от Вас лицензи за Вашата централа. Времето за проби е до края на Декември тази година. Ако през това време продуктът, който тествате Ви хареса, можете да го закупите на специална цена с -15% отстъпка.
Лицензите за тестване ще са единични бройки, а тези които желаете да закупите – неограничен брой. Може да тествате лицензи, които не сте закупували досега, но и такива, които вече ползвате (например имате 2 IP абоната, поръчвате лиценз за още 2, за да включите още 1 или 2 SIP телефона, виждате дали така е добре и ги закупувате или отказвате). Временните лицензи за тест ще престанат да са валидни на 31.12.2018 г. Повече информация за промоцията може да получите като ни се обадите или пишете.
Весели празници.

Изнесен офис за един работен ден

В годините превърнахме в нещо като традиция в някой от горещите августовски дни да сме извън офиса. Тази година отиваме в родния град на един от нашите колеги - Ивайловград. Уважаеми клиенти и партньори, извиняваме се за известното неудобство, но на 17.08.2018 г. офисът ни ще е затворен. За спешни въпроси ни търсете на мобилните телефони. Благодарим за разбирането!

Мини Марица Изток ЕАД премина към модерни комуникации

В края на 2017 г., Теленова ООД спечелихме обществена поръчка за доставка, монтаж и поддръжка на нова комуникационна система за нуждите на най-голямото въгледобивно предприятие в България. Възложителят имаше доста цпецифични изисквания - микс от IP (400 броя) и аналогови (320 броя) абонати, микс от външни линии (32 SIP и 44 аналогови), запис на разговорите, изнесени аналогови абонати на далечни разстояния и други. Доставихме и 100 броя различни видове SIP телефонни апарати Yealink, съобразени с техническите изисквания. Предвид изискванията и това, че печеливша ще е най-ниската цена, заложихме на европейския продукт Platan Libra. Oсвен, че отговори на всички технически изисквания на Мини Марица Изток ЕАД, предложената от нас техника беше с цена без конкуренция. Доставките и монтажите извършихме в срок и сега, след като получихме и всички договорени плащания, можем да кажем, че проекта е завършен успешно, а Възложителят ще ползва новите си комуникации с 5 годишна гаранция.

Коледно-технологична украса в офиса на Теленова..:-)

WP 20171208 004Уважаеми клиенти, партньори и приятели. Днес е петък, студентски празник, 16 дни преди Бъдни Вечер и екипът на Теленова се захвана с украсата на офиса. Тъй като сме технологична фирма (който не вярва - да прочете повече на сайта ни), решихме да направим едната елха по-различна. Тя е украсена с бракувани материали от комуникационни устройства, надяваме се да Ви харесва...:-).
Весело посрещане на светлите празници.

WP 20171208 002

Комуникациите на „Военното НДК“!

В началото на тази седмица приключи сагата с т.нар. „Военно НДК“, което приютява вече Софийска Районна Прокуратура (СРП) и наказателното отделение на Софийски Районен Съд (СРС). Двете институции са свързани неразривно освен с работата си и с факта, че комуникациите им са изградени от Теленова ООД. В края на 2008 г. спечелихме обществената поръчка за СРС – 3 централи NeXspan, производство на EADS Telecom (сега Mitel) за 3-те сгради на ведомството на бул. „Драган Цанков“ 6, бул. „Цар Борис III“ 34, бул. „П. Евтимий“ 2. Системите бяха свързани в IP „мултисайт“ и работеха като единна такава. Сега централата от бул. „Драган Цанков“ 6 бе преместена в новата сграда, като капацитетът й бе разширен. Така вече 9 години тази качествена техника служи безотказно на собствениците си, а сега, с малки инвестиции беше разширена и преместена на новото място.
СРП ползваше досега комуникациите на СРС на бул. „Драган Цанков“ 6 и затова в края на 2016 г. обявиха обществена поръчка за своя собствена комуникационна система за новата сграда. Тази поръчка отново бе спечелена от Теленова ООД, като този път доставихме и пуснахме в експлоатация централа Libra на полския производител Platan. Доставките и монтажа бяха извършени навреме и софийските районни прокурори вече ползват новата си придобивка. Тя пък е свързана напречно по IP с централата на СРС, така че двете институции да не плащат за разговорите помежду си.

Управителят на Теленова ООД отново преизбран за член на УС на АСТЕЛ!

На проведеното на 18.05.2017 г. Общо събрание на членовете на Асоциация „Телекомуникации“, управителят на Теленова ООД г-н Георги Стефанов беше избран за шести пореден мандат  за член на УС. Асоциация „Телекомуникации“ е изявена неправителствена организация и единствената браншова структура с утвърдена обществена легитимация на фирмите в областта на телекомуникациите в България. В нея членуват националният фиксиран далекосъобщителен оператор;  мобилни оператори; телекомуникационни оператори, предоставящи гласови услуги, пренос на данни и видеосигнал; сателитни оператори и интернет доставчици, основни производители и вносители на телекомуникационна техника, най-силните български предприятия в далекосъобщителната промишленост, както и основните научни звена, подготвящи кадри за информационните технологии и телекомуникациите – СУ „Св. Климент Охридски”, Технически университет София, Нов български университет и Колеж по телекомуникации и пощи. 
 

ВАЖНО! Теленова ООД се премества в собствен офис!

Уважаеми клиенти и партньори, считано от 12.03.2017г. фирма Теленова ООД се помещава на адрес:  гр. София 1618, ж.к. “Красно село”, бул. „Братя Бъкстон“, бл. 207А, вх. В, партер.  Телефоните за контакт не се променят. Очакваме ви в новия ни офис!

Вход или Регистрация